KAMBING UNTUK DIJUAL

BERITA TERGEMPAR!

20 ekor kambing sedia untuk dijual….campur2….ada betina….ada jantan….ada anak….
cadang mau jual semua sekali cara pukal RM10,000 (masih boleh dirunding)….

kalau mau amik sekor dua….boleh bagi RM300-500 ikut saiz & umor…

bleh mai tgk sendiri kat kandang…tgk peta kt bwh…

map

nak tgk gambar kambing di sini

call 019-4702839 utk pertanyaan lanjut.

emel:shawnbudakmechy@yahoo.co.uk

Advertisements

Buat duit dengan cara jual e-book

Ramai orang ada idea untuk dikongsi bersama tetapi tak tau camne nak bagitau orang lain.

Ramai orang ada ilmu tetapi terpendam camtu je…

Ramai orang ada bakat menulis tapi tak tahu nak tulis kt mana..

Nak cetak kt SASBADI, banyak jugak modal tu beb….

Nak print sendiri lagila mahal…

Nak harapkan royalti..itupun kalau laris beb!

Dunia semakin berubah..hari ini manusia dah malas keluar rumah pergi cari buku kat kedai.

Ramai yang dah makin minat utk baca je dari internet.

so…kepada anda yang suka menulis…saya cadangkan anda milikilah e-book ini sebagai panduan untuk membuat duit dari penjualan e-book anda di internet

KURSUS PERNIAGAAN INTERNET

ANDA BOLEH HADIRI KURSUS TENTANG:
-Teknik mempromosikan produk.
-Teknik menambahkan pelawat.
-Teknik mencipta produk baru.
-Teknik Rekabentuk Laman Web.
-Teknik menghasilkan pendapatan tanpa mempunyai laman web SERTA banyak lagi

Di e-webniaga.com

NAK KAHWIN TAPI TAK CUKUP DUIT?

Kami sedia membantu anda!

RAHSIA ClickBank Jana Lebih RM800 sebulan

animated

boxlarge
Perniagaan Internet Sistem Rahsia ClickBank

E-KAMUS PERCUMA!

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Anda pernah dengar e-kamus? E-kamus ialah software kamus yang tercanggih yang dilengkapi dengan 18 kamus dan disertakan sebutan dalam English UK. Mudah bukan?

Hanya “double click” atau “mouse move”, makna perkataan anda terjawab. Boleh digunakan untuk kesemua software berasakan text seperti Microsoft Office (Word,excel dll) , PDF Reader, Mozilla Firefox, Internet Explorer dan macam-macam lagi.

Anda mahu mencubanya? Dapatkan secara PERCUMA di SINI sekarang!

RM10 SETAHUN WEB HOSTING TERMURAH DI M’SIA